Zakelijke SMS
Een aantal sites die interessant zijn voor bedrijven die informatie per SMS willen versturen. Maar kijk hier ook om bijvoorbeeld leuke SMS services aan je eigen website toe te voegen.

Ook interessant:
SMS en GSM statistieken. | achtergronden van SMS op tv

  Gatenine
Gatenine weet wat er speelt op het gebied van mobile media & marketing. Wij zijn er voor u, en voor u alleen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe spannende ontwikkelingen op het gebied van mobiele techniek. Door de inzet van onze diensten kunt u effectiever werken, uw revenuen vergroten, (versterkt) uw relaties met uw klanten en (kunt u)snel en efficiŽnt communiceren met uw doelgroep.

  YellowBee
YellowBee is een ASP voor o.g. makelaars. Onder de naam Makelaar SMS levert zij een sms informatie dienst waarbij de makelaar 24 uur per dag 7 dagen per week direct in contact komt met woningzoekenden. De Makelaar SMS dienst maakt het mogelijk om direct en op geautomatiseerde wijze antwoord te kunnen geven aan de eerste informatiebehoefte van de prospect. Na een informatieverzoek zijn de contactgegevens van de aanvrager bekend en is de makelaar in staat telefonisch contact op te nemen met deze potentiŽle koper.

  SMSpack
smspack Smspack is de leverancier voor zakelijk sms voor Horeca, MKB, Webdevelopers & beveiligingsbedrijven. Maak gebruik van de eenvoudige sms-gateway of de standaard applicatieís. Geen eenmalig of maandelijkse kosten. En gratis gebruik van alle applicatieís en statistieken. Middels premium-sms is het mogelijk om geld te verdienen met ondermeer sms-nieuwsbrieven en Sms&Win.

  Silverstreet
Silverstreet heeft het nodige te bieden voor bedrijven die 'iets met SMS' willen. Silverstreet heeft in de Benelux op SMS gebied met afstand de voordeligste tarieven en door relatief lange ervaring een perfecte techniek en zeer betrouwbare service in huis.

  Flying Bytes
Flying Bytes levert alle mogelijke zakelijke SMS diensten voor uiteenlopende toepassingen: van een automatische afspraakbevestiging via SMS tot en met complete interactieve SMS campagnes. Of het nu gaat om commerciŽle toepassingen ('mobile marketing') of om functionele toepassingen (efficiŽnter werken-'business efficiency'): Flying Bytes denkt graag met u mee, biedt deskundig advies en levert oplossingen die aansluiten op uw specifieke situatie. Bel voor een vrijblijvend oriŽnterend gesprek 070-3155474

  HotSMS corp.
HotSMS bv - Mobile Messaging Solutions
Als ťťn van de grootste onafhankelijke spelers op gebied van mobiele berichtgeving in Europa, richten we ons vooral op de meest actuele vorm: SMS. Voor onze klanten ontwikkelen en faciliteren we innovatieve en creatieve SMS concepten gebaseerd op succesvolle SMS applicaties. Al onze diensten lopen via ons eigen SMS platform. Bovendien bieden we als enige in Nederland de mogelijkheid om SMS in te zetten als mediakanaal (via Hot Advertising). Onze database van ruim 400.000 gebruikers (die dagelijks groeit met bijna 1.000 nieuwe gebruikers) vormt regelmatig het startpunt voor zeer effectieve Direct Marketing acties via SMS en Email (uiteraard op basis van permissie).

  Diafaan
Diafaan is een Nederlands bedrijf met een paar leuke mogelijkheden. Je kunt SMS-berichten posten op een bulletinboard (kijk daarvoor op de home pagina van AllesOverSMS). Of Klik hier om het AllesOverSMS bulletinboard te bekijken. Ook kun je een programma downloaden om zelf SMS te versturen, leuk om te proberen.

  Emexus
Emexus bedenkt, bouwt en beheert SMS-oplossingen voor bedrijven en biedt de nieuwste technologieŽn en diensten, variŽrend van reversed billing tot SMS on demand. Een aantal concepten zijn SMSroute, SMSone en SMSinterconnect. Het Emexus Platform heeft alle benodigde interfaces met telecom providers, databases en systemen en heeft een telecom operator-onafhankelijke infrastructuur. Kijk voor meer informatie op www.emexus.com

Emexus en M+ Group hebben een nieuwe SMS-service voor het Midden en Kleinbedrijf (MKB) ontwikkeld: SMSOne. SMSone is een flexibel marketinginstrument waarmee het ook voor het MKB mogelijk is om eenvoudig en snel meerdere SMS-berichten tegelijk te versturen. SMSone beantwoordt hiermee de vraag van het MKB naar effectievere 'persoonlijke' communicatie, zonder al te grote investeringen.

Zorg dat klanten makkelijk de weg weten te vinden. Stuur ze een routebeschrijving per SMS. SMSroute maakt het op een simpele manier mogelijk voor ieder bedrijf. Powered by Emexus.

  AggKnowledge
AggKnowledge helpt bedrijven om een SMS-strategie te definiŽren en te implementeren. Als een bedrijf waardevolle content heeft die het wil delen met zijn klanten, dan kan AggKnowledge hiervoor oplossingen aanbieden. AggKnowledge ontwikkelde SMSSearch, de SMS-zoekdienst die werkt via SMS zelf.

  Amstelcast
Amstelcast is een online service waarmee je 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar ook ter wereld en naar wie dan ook razendsnel grote fax- en e-mail verzendingen, sms- of persberichten kunt versturen via het internet.

  Channel Arts
ChannelArts biedt diverse SMS diensten voor bedrijven die daarmee hun klanten snel kunnen bereiken. Met SMS Campaign Manager kunnen klanten via SMS persoonlijk benaderd worden met informatie over bijvoorbeeld producten en acties, waarvoor de klant zich vrijwillig aanmeldt.

  Clickatell
Leuke mogelijkheden voor webmasters, maar niet alleen voor hen, bij Clickatell. Gratis SMS-service op website of op PC, handig dus.


  ClubMessage
De SMS-service van ClubMessage kan voor veel toepassingen ingezet worden. Via deze service kunnen namelijk groepen mensen in een keer direct bereikt worden. In de uitgaanssector was ClubMessage de eerste aanbieder van een dergelijke service.

  Distefora
Distefora is een bedrijf gespecialiseerd in het opzetten van allerlei SMS services voor bedrijven. In het buitenland bijvoorbeeld al: "waar is de dichtsbijzijnde McDonalds en hoe kom ik daar?"

  Golden Bytes
Golden-Bytes is een bedrijf dat SMS gerelateerde services voor bedrijven opzet. O.a. het Big Brother spel, en een systeem van 'reversed billing' tbv. non-profit organisaties. Daarnaast, na aanmelding, de mogelijkheid om per dag 3 gratis SMSjes te versturen.

  Imezz.com
Met iMezz.com is het mogelijk sms berichten te versturen voor een zeer schappelijke prijs, terwijl gebruik gemaakt kan worden van een aantal unieke, handige features, o.a. sender ID, om de sms "replyable" te maken, en een sent items folder met real-time informatie over de status van het bericht.

  Localchat
Een installatie om bij evenementen te kunnen 'SMS-chatten' vindt je bij LocalChat


  Mtel
Vanaf nu gewoon Outlook gebruiken om SMS te versturen. Bijvoorbeeld interessant voor bedrijven die hun medewerkers binnen en buiten de deur op de hoogte willen houden. Of bedrijven die hun klanten snel iets willen melden. Kijk bij Mtel hoe het werkt.

  Mobile Bridges
Mobile Bridges is een onafhankelijke speler op het gebied van SMS-oplossingen en SMS-diensten. De nadruk van onze services ligt op mobiele 'social solutions', dating en community-toepassingen. We zijn actief in Nederland, BelgiŽ, Groot-BrittanniŽ, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de Verenigde Staten. De voordelen van onze mobiele applicaties: snelle en makkelijke integratie, lage kosten waardoor hogere opbrengsten, web-based, dus continu updates.

  NeoTel
NeoTel heeft als enige partij een zeer laagdrempelig platform ontwikkeld, waar iedereen zonder enige technische kennis en zonder enige kosten een SMS of MMS dienst kan aanmaken. NeoTel heeft tevens een verscheidenheid aan mobiele concepten die heel gemakkelijk ingezet kunnen worden. Ook wanneer u zelf een concept heeft kunt u bij NeoTel terecht, aangezien wij alle kennis in huis hebben om dit voor u te realiseren.

  Officecom
Unified messaging voor bedrijven bij OfficeCom.nl. De mogelijkheid om fax, voicemail, email en SMS met elkaar te verbinden. Ook leverancier van The Wireless Cube voor de business-to-business markt. Hiermee kan geSMSt, en geWAPt worden.

  QMS
QMS (quick message server) is een systeem om via een Computer SMS berichten te versturen naar mobiele telefoons. Verder kan men via de Computer bellen en gebeld worden. QMS is in staat makkelijke communicatie tot stand te brengen bij bedrijven waar vele medewerkers dagelijks onderweg zijn. Men kan iemand individueel berichten sturen, of naar een groep van medewerkers. QMS is zeer gebruikersvriendelijk en wordt als compleet systeem geleverd door Mobile Communication Concepts.

  SMSbizz
SMSbizz maakt het heel makkelijk om SMS berichten te versturen in het groot tegen een redelijke prijs, vanaf Ä0.10 per bericht. Na aanmelding kun je het eerst gratis testen door 10 berichten te versturen.

  SMS4info
Sms 4 info heeft zich gespecialiseerd in sms-diensten, sitebouw, ontwikkeling, beheer en content management systemen. Een sms-win systeem, makelaars sms, group SMS, interactieve banners of een database? Sms4info biedt u de oplossing. Bent u geÔnteresseerd in het maken van uw eigen sms-dienst? Sinds kort biedt sms4info particulieren de mogelijkheid tegen extreem lage kosten geldt te verdienen met het opzetten van uw eigen sms-dienst.

  SMSCOM
Een heel andere professionele SMS toepassing is te vinden bij SMSCOM. SMSCOM is hardware die reageert op en via SMS. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een SMS te laten versturen naar een service monteur wanneer de stroom uitvalt. In de toekomst kan het nog interessanter worden: stuur een SMSje om je garagedeur te openen, de magnetron aan te zetten, enzovoort.

  SMSCompany
Ook SMS company biedt services voor bedrijven die met hun werknemers of klanten per SMS willen communiceren. Verder de mogelijkheid om een abonnement te nemen op sport-, beurs-, weer- enz. informatie. Dat kost je wel vanaf f10 per maand voor gemiddeld 1 bericht per dag.

  SMSmarketing
SMS marketing biedt services voor bedrijven die met hun werknemers of klanten per SMS willen communiceren.

  SMS Publisher
SMS Publisher is een SMS verzend en beheer systeem, waarmee snel SMS berichten kunnen worden verstuurd aan (groepen) gebruikers. Daarnaast omvat de applicatie vele extra functies zoals archief, zoeken in SMS berichten, berichten in wachtrij plaatsten en groepen definiŽren en beheren. Via een PC met Internet-browser bezoekt u de beveiligde webpagina, waarmee u toegang krijgt tot uw eigen SMS Publisher.

  SMSpoll
SMSpoll geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld enquetes per SMS op een makkelijke manier te organiseren. De website SMSPoll.nl. biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee in 3 stappen SMSpolls, SMSforums en SMSprijsvragen kunnen worden aangemaakt. Doe de demo!

  Three buttons
ThreeButtons biedt o.a. aan bedrijven/websites de mogelijkheid om vanaf de betreffende website een SMS bericht naar de bezoekers te laten versturen. Dat kan bijvoorbeeld een routebeschrijving naar het bedrijf zijn, of iets anders wat handig is om onderweg bij je te hebben. Het is niet gratis, wel is een demo versie beschikbaar die gratis 20 keer een bericht verstuurt.

  Unwired
Unwired Concepts is gespecialiseerd in het opzetten van communicatie systemen, o.a. via SMS.

  WatchMySites
WatchMySites is een dienst voor het op bereikbaarheid controleren van uw website(s) of URL's. U kunt tot 3 URL's opgeven die u wilt monitoren. De URL's zullen iedere 10 minuten worden gecontroleerd. De responsetijden worden in overzichtelijke grafieken bijgehouden en kunnen via uw account worden ingezien. Zodra een door u opgegeven URL niet meer bereikbaar is (responsetijd meer dan 10 seconden) ontvangt u een SMS.

  Wireless Services
Wireless Services. Voor het opzetten van SMS diensten voor bedrijven en particulieren.
Tip: je kunt een account aanmaken en dan goedkoop SMSen (26ct per bericht +BTW, wel minimaal 100 berichten vooruit betalen!), ook kun je dan 'flash-SMS' versturen, een bericht dat direct in het display verschijnt.