SMS games
Het kon niet uitblijven: spelen en winnen per SMS. De mogelijkheden nemen snel toe. Er zijn zowel echte games om te spelen als zaken die meer op een loterij lijken, een selectie hieronder.
Bedenk wel dat op dit gebied niets gratis is, veel meedoen kost veel geld.
  Goudschat
Iedere maand wordt ergens een goudschat van f5000 verborgen, en jij kunt hem winnen met aanwijzingen per SMS. Kijk op de site van Goudschat of of TT363 van SBS6. Meedoen is niet gratis! Je meldt je aan door een smsje met 'GOUD' te sturen naar 4141, beantwoordt vervolgens de vraag die je krijgt.

  IWinLots
Bij IWinLots valt, niet helemaal verrassend, veel te winnen. Je hoeft er maar weinig voor te doen, namelijk een SMSje sturen, allemaal niet gratis natuurlijk. Alleen voor KPN en Libertel!
  Lucky SMS
ABBA kwam uit?
a) Finland
b) Zweden
c) BelgiŽ
Als je hierop het antwoord weet, dan kun je meedoen met de SMS-quizzen van LuckySMS, win scooters, MP3 spelers en meer. Doe 1x mee of neem een abonnement. Allemaal niet gratis natuurlijk.

  RTL 4
Bedenk van te voren wie de dader is bij Baantjer, elke vrijdagavond op RTL4. Stuur het antwoord in per SMS en maak kans op f1000. Kijk op RTL4 Teletekst pagina 305 of op de website van RTL4 hoe het precies in zijn werk gaat.

  RTL Granprix
RTL heeft het GrandPrix spel voor je bedacht. Kijk zelf maar wat dat inhoudt. Alleen voor KPN en Libertel!  SMS weekspel
Het SMS weekspel geeft je elke de kans om bijvoorbeeld een Nokia te winnen. Beantwoord de vraag die wekelijks gesteld wordt, en wie weet. Alleen voor KPN en Libertel! Info ook te vinden op Yorin teletekst pagina 412.

  Young Dynamic
Verzorg je Eurogochi per SMS, en hoe beter je dat doet, hoe groter de kans dat je er een prijs mee wint, en: hoe groter de prijs. Probeer het uit bij YoungDynamic.  Wannahaves
Wannahaves geeft je de kans om voor f5000 aan maatkleding te winnen door het beantwoorden van een niet zo heel moeilijke vraag. Alleen voor KPN en Libertel klanten kan het antwoord per SMS gegeven worden, de rest van de wereld moet het met een gewoon telefoontje zien te verdienen.