SMS chat en date
Als je het wat mager vindt om je SMSje maar naar 1 persoon tegelijk te versturen dan kun je het ook grootser aanpakken. Stuur je boodschap naar heel Nederland via tv of teletekst (is ie wel snel weer weg) of zet hem voor de bezoekers hier op het AllesOverSMS prikbord. Als extraatje komt ie dan ook hier onderaan op de site te staan. In het laatste geval kun je ook van gratis SMS gebruik maken. De tv/teletekst methode werkt alleen vanaf een GSM.

SMS Chat: jouw SMSjes direct hierboven op de site (en op een aantal andere sites): stuur je SMS bericht naar 06 25 025 025 , bericht moet er zo uit zien: smsboard bla bla bla....
  Mobile dating
Meer mogelijkheden om te vinden wie of wat je zoekt vindt je bij Mobile-dating. Schrijf je in, ga op zoek, of wacht tot iemand jou vindt.


  Mobile tekst-chat
Mobile TextChat. Op SBS6 kun je je SMS berichten op teletext laten verschijnen. Kijk op pagina 660 voor instructies. Het werkt overigens alleen voor KPN en Libertel. Hoe het eruit ziet zie je hiernaast. Nadeel: ze komen wel erg snel voorbij.

  Mobelle
Alles wat je wilt weten over chatten per SMS vind je bij Mobelle. Ook sterk in dating mogelijkheden, zet je advertentie op de site en kijk wie er terug SMS-t. The fun in your phone dus.  SMS Mates
SMSmates is Belgisch, en helemaal gericht op het leggen van contact. Registreer je, geef je GSM nummer en wacht af wat er gebeurt. Of zoek in de database en leg zelf contact natuurlijk!

  SMS met mij
Chatten en daten in de categorien chat, hot en gay kan bij SMSmetmij. Voorlopig alleen via KPN en Libertel onder het nummer 2020. Zoek iemand die bij jou past of woont in jouw regio of probeer SMS Lucky voor een blind date.


  SMS dating
Bij SMS dating plaats je een advertentie, of je leest er één en reageert. En natuurlijk wel per SMS.
  SMS prikbord
Nog meer mogelijkheden om via SMS berichten de wereld in te sturen dan je bij AllesOverSMS al een tijdje had, vindt je bij SMSprikbord.com. Je kunt er adverteren, contact zoeken, reclame voor een website maken, enz.


  TMF
Je SMSje naar TMF ziet lang niet iedereen op TV. Maar hieronder is alles wat ingestuurd wordt te zien.


  Diafaan
Je eigen prikbord om berichten per SMS op te laten zetten kun je gratis krijgen bij Diafaan.com. Bedenk zelf maar een handige toepassing.
Ook AllesOverSMS heeft een prikbord, die zie je hieronder met nog een aantal andere. Om er iets op te zetten stuur je een SMS naar +31612104129. Het bericht moet beginnen met het nummer van het prikbord gevolgd door een spatie en dan het bericht. Klik hier om het complete AllesOverSMS prikbord te bekijken. De laatste 10 berichten zie je hieronder in beeld.
Plaats een bericht Plaats bericht