Funny SMS ;-)
Als je eigen fantasie tekort schiet om een leuke tekst voor je SMSjes te bedenken dan is er hulp genoeg. Hieronder een aantal sites waar je leuke teksten kunt uitzoeken, niet altijd even subtiel, maar dat moet je zelf maar beoordelen. Soms zit er ook een gratis verstuur mogelijkheid bij, anders is het een kwestie van copy-paste via een andere site.

  Crazy GSM
CrazyGSM heeft veel interessants op GSM en SMS gebied, ook een ruime verzameling leuke teksten.


  Funny SMS
En ook FunFactor heeft een aardige verzameling.

  Funny SMS
FunnySMS is mooi vormgegeven en heeft veel engelstalige berichten in voorraad. Wel irritant veel pop-up windows, maar als je je daar doorheen werkt: de moeite waard.


  Funny SMS
Nog meer FunnySMS maar dan uit Nederland. Ook harstikke leuk natuurlijk.


  FunSMS Mailing
Een leuke mogelijkheid om gratis elke maand de laatste Fun SMSjes te ontvangen via e-mail. Dat kan nu via: FunSMS Mailing!


  Funny SMS Messages
FunnyGSM is gespecialiseerd in grafische grappen en plaatjes, werkt niet op iedere GSM, maar inventief bedacht.

  Leuke SMSjes
LeukeSMSjes.nl maakt zijn naam wel waar, een hele verzameling teksten. Versturen vanaf de site kan, maar werkt niet altijd even goed.

  Mollie SMS
Ook bij Mollies funny SMS vind je een aantal overzichtelijke categorien met veel leuke teksten, als je er voor in de stemming bent. Ook een top tien van de leukste teksten.  Smilies Unlimited
Een uitgebreide collectie smilies vind je bij Smilies Unlimited.

  SMS Messages
Meer FunnySMS maar dan uit Belgie. Dat is soms wel een beetje te merken aan de teksten, maar toch leuk. Bovendien direct versturen vanaf de site, via FreeSMS.

  SMS moppen
SmsMoppen heeft SMS moppen in soorten en maten: van domme blondjes tot domme Belgen. Stuur er zelf één in, en win een prijs.

  Wannahaves
SMSjes.com heeft teksten in de categorien versiertips, mannen, grapjes, sex en meer.

  Xtremetxt
Iets anders vind je bij XTremeTXT de meest ingewikkelde afkortingen voor SMS gebruik, verder gewoon een cool uitziende site.  Zoek ringtones
Het heeft niet echt wat met SMS te maken maar is wel heel erg leuk. Stuur iemand een voicecard.
Johan Cruijf, Mr. Bean, de broertjes de Boer en vele anderen steken een vrolijk verhaal af tegen diegene wiens nummer jij opgeeft. Het kan allemaal via ZoekRingtones.

  Tip
Tip: mobiel een mop ontvangen? Stuur SMS met MOP naar 969 (KPN) of 555 (Ben). Niet gratis!